Nyheter

 • Nytt datum för årsstämma

  Bolaget har tidigare angett på hemsidan att årsstämma ska hållas den 8 maj. Med anledning av utvecklingen kring Covid 19 har styrelsen beslutat att skjuta på datumet för årsstämma till torsdagen den 11 juni, kl 11:00. Stämman planeras hållas i Svenska kyrkans Arbetsgivarorganisations lokaler, Vattugatan 17 i Stockholm. Kallelse kommer att publiceras mellan 6 - 4 veckor innan stämman. Ytterligare anpassningar efter omständigheterna kan komma.

 • Corona och Resor

  Ni som har Tjänstereseförsäkringen
  (se Försäkringsbrev) och som har
  funderingar om coronaviruset, kan
  hitta aktuell information under länken
  https://www.erv.se/privat/dolda/
  om-coronaviruset/
   Det är ERV som
  är försäkringsgivare för den förs-
  äkringen och har ni ytterligare frågor
  om vad som gäller kan ni kontakta
  dem på telefon : 0770 457 970 eller
  email: corporate@erv.se.

 • Eniac-mässan

  Vi finns på plats vid årets Eniac-mässa i Malmö 21 november, kom gärna förbi och hälsa på. Passa på att ställa frågor om er kyrkoförsäkring eller titta förbi och prata en stund.

  Anna och Kristina

 • NLA byter namn till Sedgwick

  Vår skadekonsult, Nordic Loss Adjusting AB har blivit förvärvade av Sedgwick AB och har därmed bytt namn. Ni kontaktar dem precis som vanligt via fliken "Vid skada" eller på vårt telefonnummer 010-160 71 00 tonval 3. Ni kommer att ha kontakt med samma personer som tidigare så inget är förändrat där heller.

 • Nya informationsblad

  Nu finns det nya informationblad om olika moment i kyrkoförsäkringen, till exempel olycksfall, resa, transport och utställning. Se under kundinloggning. Användarnamn och lösenord finns på ert senaste försäkringsbrev.

 • Återbäring

  Kyrkans Försäkring AB lämnar premieåterbäring på totalt 8 miljoner kr för år 2018

 • MOTORFÖRSÄKRING

  Kyrkans Försäkring AB har i samarbete med Trygg-Hansa skräddarsytt en unik fordonsförsäkring för församlingar, pastorat och stift inom Svenska kyrkan. Snabb skadereglering, reducerad premie och drulleförsäkring är några av förmånerna. Läs mer och beställ en offert idag.