• Nytt datum för årsstämma

Bolaget har tidigare angett på hemsidan att årsstämma ska hållas den 8 maj. Med anledning av utvecklingen kring Covid 19 har styrelsen beslutat att skjuta på datumet för årsstämma till torsdagen den 11 juni, kl 11:00. Stämman planeras hållas i Svenska kyrkans Arbetsgivarorganisations lokaler, Vattugatan 17 i Stockholm. Kallelse kommer att publiceras mellan 6 - 4 veckor innan stämman. Ytterligare anpassningar efter omständigheterna kan komma.

• Corona och Resor

Ni som har Tjänstereseförsäkringen
    (se Försäkringsbrev) och som har
    funderingar om coronaviruset, kan
    hitta aktuell information under länken
    om-coronaviruset/
     Det är ERV som
    är försäkringsgivare för den förs-
    äkringen och har ni ytterligare frågor
    om vad som gäller kan ni kontakta
    dem på telefon : 0770 457 970 eller
    email: corporate@erv.se.

• Eniac-mässan

Vi finns på plats vid årets Eniac-mässa i Malmö 21 november, kom gärna förbi och hälsa på. Passa på att ställa frågor om er kyrkoförsäkring eller titta förbi och prata en stund.

Anna och Kristina

• NLA byter namn till Sedgwick

Vår skadekonsult, Nordic Loss Adjusting AB har blivit förvärvade av Sedgwick AB och har därmed bytt namn. Ni kontaktar dem precis som vanligt via fliken "Vid skada" eller på vårt telefonnummer 010-160 71 00 tonval 3. Ni kommer att ha kontakt med samma personer som tidigare så inget är förändrat där heller.

• Nya informationsblad

Nu finns det nya informationblad om olika moment i kyrkoförsäkringen, till exempel olycksfall, resa, transport och utställning. Se under kundinloggning. Användarnamn och lösenord finns på ert senaste försäkringsbrev.

• Återbäring

Kyrkans Försäkring AB lämnar premieåterbäring på totalt 8 miljoner kr för år 2018

• MOTORFÖRSÄKRING

Kyrkans Försäkring AB har i samarbete med Trygg-Hansa skräddarsytt en unik fordonsförsäkring för församlingar, pastorat och stift inom Svenska kyrkan. Snabb skadereglering, reducerad premie och drulleförsäkring är några av förmånerna. Läs mer och beställ en offert idag.