Våra produkter

Kyrkans Försäkring erbjuder ett heltäckande skydd för församlingens, pastoratets eller stiftets egendom och verksamhet. Detta mot ett anpassat och generöst villkor som i dagsläget omfattar all verksamhet som kunden bedriver. Verksamheter som flyktingboende eller relaterad verksamhet ska hanteras särskilt, men omfattas.

Vi inkluderar i ett och samma grundpaket:

• Kyrkoförsäkring inklusive annan skadehändelse (egendom, ansvar, olycksfall, sanering och skadedjur)
  • Ansvarsförsäkring för förtroendevalda (ansvarsförsäkring för kyrkorådet och enhetens högsta ledning)
  • Tjänstereseförsäkring (reseförsäkring för anställda, förtroendevalda och den som reser som deltagare i försäkringstagarens verksamhet)
    Vid frågor, ring ERV 0770 - 457 970.

Man kan teckna till:

• Skogsförsäkring
  • Patientskadeförsäkring
  • Besöksförsäkring (utlänska besökare) genom Europeiska ERV

Då vårt enda intresse är bästa försäkring till lägsta kostnad för Svenska kyrkan vill vi erbjuda de försäkringsvillkor som ni som kund och del av Svenska kyrkan vill ha.  För detta jobbar vi nära kunder och ägare och diskutera gärna försäkringsvillkor eller erbjudandet i övrigt.